CONCERT DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “AVIAT SERÀ FOSC”

 

El passat dissabte 20 de juny es va fer la presentació del llibre de fotografies”Aviat serà fosc” dintre del projecte “Fotografia en curs” que va dirigit a alumnes de 3r d’ESO.

Els alumnes implicats en el projecte van fer la presentació del seu llibre i posteriorment, alguns d’ells, van tocar en el  concert de combo que es va fer en el mateix acte. Va ser una tarda molt profitosa en la que va quedar patent la gran participació  i sobretot el gran talent d’aquests alumnes en els diferents projectes artístics – creatius que ofereix el centre.

DSC_0003

L’acte va ser el tancament d’un projecte que es treballà durant tot el curs. Hi va haver una gran assitència de públic de totes les edats. Aquest èxit de participació i la bona actitud mostrada pels alumnes del centre demostren una vegada més la importància d’educar en comunitat.

EL CONCERT

El grup de Combo de 3r d’ESO (amb la col·laboració d’un ex alumne), van tocar sis temes del seu repertori vocal – instrumental.

A continuació podeu veure i escoltar els videos que es van gravar durant el concert. En alguns d’ells es pot escoltar el soroll del vent però, en general, la qualitat és força correcta.

No us els perdeu!!

 

 

 

 

 

 

 

Un pensament sobre “CONCERT DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “AVIAT SERÀ FOSC”

Deixa un comentari